Un sistem pentru mai mult de 20.000 mp de printuri pe luna

Implementarea noastra de referinta a unui sistem din sectorul de publicitate indoor-outdoor a fost realizata pentru una dintre cele mai mari companii romanesti din industrie. Scopul proiectului a fost definit pe baza dorintei puternice de gestionare a concentrarii pe procedurile de business de baza, pentru a elimina orice posibilitate de a gresi in realizarea business-ului de publicitat indoo-outdoor intr-un mod profesional.

Comanda, produce, livreaza intotdeauna in aceeasi maniera profesionala

Sistemul implementat se concentraza pe business-ul de baza, modeland cele trei fluxuri de lucru majore ale business-ului: vanzari, productie, livrare pe baza cunostintelor din industrie.

Vanzari. Personalul de vanzari este ghidat de sistem in procesul de prospectare, oferta si plasarea de comenzi pentru departamentul de productie.

Productia. Activitatile departamentului de productie este coordonat de asemenea de catre sistem, indiferent daca este vorba de campanii complexe sau printuri unice. Personalul realizeaza activitati specifice din fluxul de lucru pornind de la DTP (Desktop publishing) la executia controlata prin planificare impreuna cu departamantul de control, cu ajutorul calendarelor de executie.

Livrarea. Cand sunt gata, printurile sunt verificate de controlul de calitate, apoi sunt pregatite pentru livrare. Sistemul pregateste automat notele de livrare si facturile.

Managementul, ca oricare alt departament, poate localiza si controla intregul ciclu de viata al procesului de business, prin intermediul rapoartelor.