Lucrand pentru cel mai modern abator de curcani din Europa

Incepand cu vara anului 2010 am avut onoarea de a lucra pentru cel mai modern abator de curcani din Europa, o companie cu peste 10 ani de experienta in cresterea si taierea gainilor si curcanilor, cu o capacitate de 48.000 tone pe an. Am livrat o solutie ERP la cheie cu integrare terminale industriale, bazat pe utilizabilitate, simplicitate, optimizare procese de business.

Integrare terminal de cantarire BIZERBA

Una dintre optimizarile importante si functionalitatile care permit minimizarea costurilor este integrarea liniei de productie pentru achizitionare de date de la terminalele si masinile industriale spre sistemul ERP.
Pentru aceasta am programat terminalele de cantarire BIZERBA, imprimantele de etichete si cititoarele de coduri de bare. In acest fel procedura de productie este incheiata prin identificarea fiecarui produs pe baza unui sistem de coduri de bare, care preia greutatea produsului si stocheaza datele in sistemul ERP.

Prin aceasta integrare promovam HACCP & ISO 22000, standarde de management al sigurantei alimentare, pentru ca in fiecare punct de activitate se jurnalizeaza informatii in sistemul ERP, pentru a sti cand, ce si cine a operat, precum si intregul ciclu de viata al produsului.

Module standard ERP, livrarea

Pe langa productie, un alt proces important de business este livrarea. Pentru a asigura desfasurarea rapida a procesului de livrare, am integrat cititoare de coduri de bare mobile si wireless, terminale mobile pentru pregatirea si completarea notelor de livrare, facturi on-fly sau bazate pe comenzi.

Modulele ERP standard au fost livrate. Sistemul ERP la cheie implementat acopera de asemenea si cerintele majore a urmatoarelor sisteme: inventariere, achizitionare, productie, vanzare, business intelligence, raportare.